over InBeeld

“Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze
die het heeft veroorzaakt.”

Albert Einstein

foto Yvette van Kempen - TilburgMijn naam is Yvette van Kempen (1975) en sinds 2005 eigenaar van InBeeld.
Sindsdien zijn er leuke projecten de revue gepasseerd zoals je in mijn LinkedIn profiel kunt zien.  Mijn activiteiten voer ik vanuit Kaapstad / Zuid-Afrika uit, contact verloopt dan ook voornamelijk via Skype/Facetime, e-mail en WhatsApp. Globale samenwerking om de wereld een stukje mooier te maken, dat is waar ik als digital nomad voor ga. Mijn kracht ligt in creatieve 'out of the box' oplossingen bedenken samen met jou!

UBUNTU, lifestyle coaching

Leven vanuit je hart! 'UBUNTU' is een Afrikaanse termt, die in het kort te vertalen is naar 'ik ben omdat jij bent'. Het zegt dat alles met elkaar verbonden is. Ik kijk samen met jou naar jouw drijfveren, welke talenten hebt je en hoe zet je die in, wat is jouw passie?', jouw 'WAAROM' (WHY). Centraal hierbij staat wie jij bent, wat jouw verhaal is en wat jij wilt in het leven. Dit geldt ook voor bedrijfsvoering en/of jij en je werk. Ik werk ook vaak met jongeren die in het buitenland een (werk)ervaring willen opdoen, ik begeleid hen dan met het zoeken van een stage, vrijwilligerswerk, cursussen of andere zaken waar behoefte aan is.

Visual Identity

Creatieve brandstrategy als totaalconcept, zodat jij en je bedrijf zichtbaar worden op een manier die staat voor wat je de wereld te vertellen hebt. Magazines, folders, boeken, visitekaartjes, visuals voor websites en social media en andere visuele uitingen: allemaal voorzien van een herkenbare huisstijl van jouw bedrijf of persoonlijke brand.

Concepting

Het bedenken van concepten, met name met de input van jongeren is een proces wat ik aanbied. De jonge frisse blik van studenten die meedenken en hun 
 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren